ondernemersdorp

“De feestmarkt in een nieuw jasje”

Nu de coronamaatregelen zijn opgeheven, kunnen we ook teruggrijpen naar een normale gezellige opstelling van de standen en kan de ‘feestmarkt’ na een rustperiode van 2 jaar terug van start gaan. Het belooft dus een top editie te worden!

We zetten vooral in op de lokale economie en plaatsen onze ondernemers, onze lokale helden extra in de kijker met een ondernemersdorp.

Heel wat lokale handelaars investeren in ons gemeenschapsleven. Ze sponsoren de school of een vereniging in de buurt, zorgen voor een feestelijke aankleding in de straten tijdens de kerstperiode en organiseren plaatselijke evenementen. Door lokaal te kopen, steun je onze eigen economie.

Kom langs en kuier door het ondernemersdorp. Hier kom je tot nieuwe ontdekkingen want het is toch super leuk als jouw bakker, kapper of boetiek niet alleen jouw naam kent maar ook jouw smaak. Zo smaakt en past alles nog beter, toch?

Kinderen kunnen er naar hartenlust plezier maken! Een glittertattoo of even alle overbodige energie kwijtraken door te springen op het springkasteel, jouw stalen zenuwen en handvastheid testen bij de zenuwspiraal, alles kan…

Geniet er van een hapje en een drankje aan de verschillende eetkraampjes en beweeg op het ritme van de DJ, de live muziek –en dansoptredens. Bovendien trakteren we jou op een magische modeshow.

Check: deelnemers ondernemersdorp 2022